joi, 30 august 2012

Numerologie 7


Numerologia cifrei 7


Va place sa traiti in singuratate, preferand sa lucrati, chiar, singuri. Aveti nevoie sa va contemplati ideile fara a accepta intruziunea ideilor altor oameni. Sunteti, practic, un "lup singuratic", o persoana care traieste prin propriile idei si metode.

Ca rezultat, va fi dificil pentru voi sa dezvoltati parteneriate stranse, va fi dificil sa le mentineti pe cele pe care le-ati realizat; cu un semnal de alarma, in acest context, asupra greutatii mentinerii mariajului. Aveti nevoie de propriul spatiu si de intimitate, care - atunci cand sunt violate - va pot crea grave frustrari si iritari personale.

Atunci cand viata celor aflati sub guvernarea Numarului destinului 7 este echilibrata, viata poate fi, simultan atragatoare si fermecatoare. Puteti fi sufletul unei petreceri si va place sa va dati in spectacol in fata unei audiente oarecare. Va place, de asemenea, sa va afisati cu istetimea si cunostintele voastre acumulate, care va fac mai atractivi fata de ceilalti, in special fata de persoanele de sex opus.

Dar, aveti limite distincte. In timp ce sunteti generosi in situatii sociale, impartindu-va atentia si energia la liber, sunteti extrem de constienti la ceea ce trebuie sa se petreaca pe "scena" si, apoi, sa va intoarceti la singuratatea propriei vizuine.

Aveti tentinta sa asociati pacea cu intimitatea propriei voastre lumi. Deci, intimitatea este totusi dificila pentru voi, deoarece sunteti genul care isi pazeste propriul "eu" asa cum isi pazeste leoaica puii.